Rólam

 Kovács Timea vagyok, professzionális rendszerező és dekoratőr.


 Már gyerekkoromban is állandóan pakoltam, szerettem mindent átrendezni magam körül, a tárgyaknak új helyet, új funkciót kerestem. Nagymamám ezt így foglalta össze: "Miután itt vagy nálam, egy hétig nem találok semmit!" Természetesen a rendszerezés szeretete azóta is tart, viszont sikerült olyan profi szintre emelnem, hogy ez ma már nem fordulhat elő. :)

 

Közben elvégeztem a nemzetközi tanulmányok szakot, és olyan munkát vállaltam, ami által két másik kedvelt elfoglaltságomnak, az utazásnak és a nyelvtanulásnak is szentelhettem időt. Több évet éltem külföldön, rengeteget utaztam, tapasztaltam, nyelveket tanultam. Folyékonyan beszélek angolul, franciául, románul. Belgiumban megismertem egy belsőépítészt, akinek elkezdtem dolgozni. Neki segítettem családi házak, kiadásra szánt lakások, apartmanok és villák dekorálásában, rendszerezésében. Emellett privát vásárok szervezésében is részt vettem, ahol Marokkóból beszerzett autentikus szőnyegeket, fonott tárgyakat és egyéb kiegészítőket értékesítettünk. Rengeteg tapasztalatot sikerült ezalatt az idő alatt szereznem.


 Így történt, hogy ami gyerekkori hobbim volt, mára főfoglalkozássá vált: már nem csak otthon, a családnál, barátoknál segítek, hanem olyan elfoglalt üzletembereknek, családoknak, egyedülállóknak, akiknek igényük van a rendre és harmóniára, de nincs idejük ezt kivitelezni. Így hát visszaköltözve Budapestre, úgy döntöttem, szeretném az ott megszerzett rendszerezéssel, dekorálással kapcsolatos tapasztalataimat itthon kamatoztatni, és ezt a nyugaton már ismert rendszerező szakmát itt is megismertetni az emberekkel.


 Miben segíthetek neked? Átszortírozom a dolgaid,  extra tárolási és rendszerezési lehetőségeket tervezek, a lehető legoptimálisabban kihasználva a helyeket. Az esetleges lomtalanítást is megszervezem és levezénylem. Mindemellett a polcokon, komódokon a meglévő tárgyakat és az előre egyeztetett, újonnan beszerzett kiegészítőket úgy helyezem el, hogy minden összhangban legyen.


 Egy személyes egyeztetést követően, a rendszerezést, pakolást, dekorálást én magam intézem, levéve ennek terhét a válladról, de amiben szükséges, például a lomtalanításra/ kidobásra váró tárgyak esetében természetesen veled egyeztetek.  

Tehát, ha úgy érzed, segíthetek -akár egy szekrényt szeretnél rendszerezni-dekorálni, akár egy egész családi házat-, fordulj hozzám bizalommal, és biztosan megtaláljuk a neked legmegfelelőbb megoldást.


 Fordulj hozzám, ha:

  • dekorálni szeretnéd az otthonod és professzionális segítséget szeretnél hozzá
  • ha nem szeretnél többé órákat tölteni a dolgaid keresésével
  • ha egy átlátható és praktikus rendszerre vágysz a konyhában, a gyerekszobában, a ruhásszekrényedben,  a dokumentumaid között vagy akár a pincében/garázsban, de nem tudod hogyan kezdj neki
  • ha meg szeretnél szabadulni azoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálnak téged, és csak a helyet foglalják
  • ha költözés előtt állsz, és az új otthonodba már nem szeretnéd cipelni magaddal a feleslegessé vált dolgaidat -együtt eldöntjük mi felesleges
  • ha költözés után vagy, és azt szeretnéd, hogy a legpraktikusabban legyenek elrendezve a dolgaid
  • ha harmóniára és rendre vágysz lakásodban

      ... hiszen, mint tudjuk: Rend a lelke mindennek!