Friday 3 November 2017

Elindult a REND A LELKE blog!

Kedves Olvasó,

Először is üdvözöllek az oldalamon, köszönöm, hogy itt vagy! Örömmel jelentem, ez itt az első rendteremtő-blogbejegyzésem!

Hogy miről is fog szólni a blogom?
Mivel rendteremtéssel és dekorálással foglalkozom, elsősorban az épp aktuális munkáimról fogok nektek beszámolni képekkel illusztrálva. Emellett szeretnék mutatni nektek praktikus rendszerezési ötleteket, az általam leginkább kedvelt és használt tárolókkal, kiegészítőkkel.

Tehát olyan tippeket, ötleteket osztok meg veletek, amiket felhasználhattok az otthonotok rendszerezéséhez és dekorálásához, legyen szó konyháról, kamráról (ezek a kedvenceim), vagy gardróbhelyiségről, nappaliról. Lényeg a praktikum és átláthatóság minden helyiségben!

Miért ez lett a hivatásom? Ezt itt olvashatod el.

facebook és pinterest oldalaimat is érdemes lesz majd követni, oda is nagyon sok ötletet fogok feltenni. Kövessetek bátran!

Néhány inspirációt máris megosztok veletek, így karácsony közeledtével. Hiszen mennyivel kiegyensúlyozottabb az ember, ha már egy olyan otthonban kerülnek elő a karácsonyi díszek és kiegészítők, ahol minden a helyén van, rend van a szekrényekben, a konyhafiókokban stb. Néhány apró ötlettel feldobhatod a lakást és meglepheted a vendégeket, rokonokat.

Készülj hát fel úgy a karácsonyi zsongásra, hogy egy kis lomtalanítással indítod az időszakot, és a szekrényeidben, tárolókban szelektálsz, szép rendbe teszel mindent. 

Íme néhány ötlet: ha így néz ki a polcod, a mézeskalács fűszerkeveréket is hipp-hopp megtalálod majd! ;)



Ezekhez hasonló forrócsokis sarokkal várhatod a vendégeidet:


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az elmúlt években rendszeresen küldök képeslapot a barátaimnak/rokonaimnak karácsonyra. Ezeknek a tárolására találtam egy nagyon praktikus és mutatós kis megoldást:



Kívánom, hogy ilyen hangulatban tudjátok várni a karácsonyt!

Kellemes inspirálódást, jó időtöltést kívánok a blogomhoz! 

Timi