Wednesday 2 May 2018

Elkészült az éjjeliszekrényem!!!

Ma egy saját otthon projektet hoztam nektek, mégpedig az éjjeliszekrényemről. 🙂

Már egy ideje kerestem éjjeli szekrényt, de valahogy nem sikerült megtalálnom az "igazit". Aztán jött egy kép velem szembe a Pinteresten egy farönkről, ami asztalkaként funkcionált és ez annyira megtetszett, hogy eldöntöttem ilyet szeretnék!

Ehhez még akkora szerencsém is volt, hogy a legjobb barátnőm szüleinek van egy erdője a házuk mögött, és volt is elfekvőben egy farönkjük (-nem vágtak ki fát miattam). A mérete is tökéletes volt, mindössze némi "csiszolásra" szorult.

Ő lett a kiválasztott:



Pár hétig száradnia kellett, onnan pedig egy asztalosműhelybe került. Itt leszedték róla a felesleges rétegeket, majd le lett lakkozva egy matt lakkal.
Kaptam ám képeket az asztalosmunka elkészülte után is: 😊



Már a képeken is nagyon tetszett, még annál is sokkal jobb lett a végeredmény, mint amire számítottam! 😊 Nagyon szépen le lett kezelve, ha valaki szeretné, még az évgyűrűket is végigszámolhatja rajta! :) 

Ésss....múlt hétvégén meg is érkezett hozzám!!! 💓



Nagyon szeretem és azt gondolom, hogy tökéletes kiegészítője lett a hálószobámnak. Annak pedig külön örülök, hogy kicsit "új életre kelt" ez a rönk az által, hogy egy új funkciót kapott.

Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni Gyuri bácsinak a segítséget és természetesen az alapanyagot, a farönköt, amit biztosított nekem ehhez a projekthez! Nagyon hálás vagyok érte, nagy örömöt okozott vele, tényleg nagyon köszönöm! 💓

Ha nektek is tetszenek a natúr fából készült otthoni kiegészítők, nézzetek fel a Pinterest oldalamra, ahol további ötleteket találtok arra, hogy mire is lehet az otthonunkban felhasználni egy farönköt, egy régi kaput, léceket vagy például elszáradt ágakat.