Friday 25 May 2018

Harapó Mókus-dekorációs projekt

Az egyik előző posztomban már olvashattatok a Harapó Mókus étterembe készített képkeret-projektemről (itt találjátok), most pedig szeretném megmutatni nektek a többi oda készült dekor elemet is.

Ez egy 25 éve működő családias, magyaros étterem, ezért figyelembe kellett venni, hogy megtartsuk ezt a hangulatát, úgy, hogy közben mégis egy modernebb jelleget kapjon.


A dekoráció fő koncepciója természetesen adott volt: a mókus. :)
Ennek alapján készült el  ez a képkeret-kompozíció, ami az étterem egyik kiemelt falán helyezkedik el:A szemfülesebbek pedig már ki is szúrhatták a képről a mókusos-sótartót is... :) Hát ő az egyik kedvenc kiegészítőm, amire a Stile Interio-ban találtam rá. Mintha csak ide tervezték volna! :)

Mutatok róla közelebbi képet is:


Ide készült a játék-bőrönd projektem is, amiről már szintén olvashattatok a bejegyzéseim között (itt találjátok).

Mutatok azért róla is egy képet:Az eddigi visszajelzések alapján a gyerekek nagyon szeretik és lelkesen használják. Már újra is kellett tölteni a kifestő részt :)

Növénybeszerző körúton is voltunk:Sőt, régiségkereskedőnél is jártunk, ahol beszereztünk pár nagyon szép régi borosüveg palackot, amik egy ugyanonnan szerzett szekrényre kerültek.

Itt a falon szintén láthattok egy mókust, ő a tapétából lett kivésve. Nekem ő is nagy kedvencem, nagyon különleges és központi eleme lett az étterem dekorációjának.

Az "vendégtérnél" igyekeztem egy visszafogott, szép, hangulatos dekorációt kialakítani, viszont a mosdóknál már kicsit elengedtem a fantáziám! ;-) Itt úgy gondolom belefér egy kicsit viccesebb, lazább dekor, maradva természetesen a mókusos alapnál! :)

A bejárat:


A mosdókba pedig mókus témájú humoros képkompozíciók kerültek:


Itt a nagy kedvenc a férfi mosdóban a piszoár fölé elhelyezett Super-mókus lett. :D


Azóta már reklamáció is érkezett, hogy a nőiből hiányolják a Super-woman-t. Ezt ígérem,  pótolni fogom! ;-)

Végezetül pedig mutatok még pár képet, hogy kicsit átfogóbban is lássátok az étterem hangulatát:Ha szeretnétek élőben is megnézni a dekorációt és természetesen egy nagyon jót enni, itt találjátok őket:

Harapó Mókus Vendéglő 
1032 Budapest, Zápor u. 69.

Nektek hogy tetszik?